fredag 29 oktober 2010

3 av 4 kort fixade!!! :o)

Det är inte så ofta min blogg uppdateras nu mera. Även om jag är hemma med barnen, så finns inte riktigt tiden för att scrappa lika ofta längre. Visst kommer det nån stund då och då, men oftast mot kvällen då barnen lagt sej och då är nog inte inspirationen och ideérna på topp längre. Jag har nog lagat en del kort, men glömt att fotografera. Men nu har jag gjort 3st. som jag tänkte dela med mej av. Jag morde verkligen beställa mera material...minns inte när jag gjort det senast. Men med Kela-pengar blir man inte rik och det ska räcka till SÅ mycket annat. Men lite smått inför julen måste jag nog skaffa mej, vill ju inte att min hobby ska helt dö ut heller. Så just nu är det en utmaning att scrappa av det jag har och försöka få det att matcha osv.



Det första gav vi till Antons kompis som vi var på kalas till idag. Ett ganska enkelt kort. På baksidan fanns en journalingruta där vi skrivit vem som gratulerar. Anton själv hade målat en stor teckning på staffli och en "vanlig" med pennor, men dem hann jag tyvärr inte fota. Kalaset var lyckat och killarna hade roligt! :o)


Det andra kortet ska kusin Emma få på söndag då vi ska fira hennes födelsedag. Hon är en pojk-flicka, där av färgvalet. Lite vimsig är hon också, så det färgglada och mönstriga pappret passade hennes personlighet på nåt vis... ;o) Kan inte förstå att hon hunnit bli 12år!!! Hon som just var en liten tjej som jag skötte då och då och snart är det hon som kan börja sköta mina barn. Hon har blivit så duktig. Här om kvällen kom jag dit och hon stod och bakade bröd och hade skalat av potatis och lagt dem att koka tills syrran skulle komma hem!!!

Det sista kortet ska min pappa få på farsdag. Det blev inte riktigt så "maskulint" som jag önskat, men helt ok. Första gången jag prövat printa ut på cardstock. Jag hade så dåligt med bokstäver och ville ha det lite mindre, så det blev jag riktigt nöjd med. På baksidan har jag en journalingruta i brunt där jag skrivit dikten En Far av Siv Andersson.

Nu återstår ännu ett kort åt pappa i huset. Men jag kunde inte bestämma mej om Anton å jag skulle göra ett tillsammans eller hur vi skulle göra. Han talade om att de gör nån present i klubben åt papporna, så säker har han ett kort då också. Så jag får vel nog göra ett eget sen. Men presenten har jag färdigt, det blev en ny musmatta med ett foto på av båda barnen! :o)

Annars mår vi bra. Tiden rusar iväg och lilleman blir 5mån. 3.11!!! Jag försöker njuta så mycket jag bara kan och stänger ut allt som heter jobb ett bra tag ännu!!! Jag vill njuta av barnen medans de är små, den tiden kommer aldrig igen. Även om vissa dagar är tunga och man undrar hur fortsättningen kommer att bli, men livet lär och att få barn och se dem utvecklas och växa är nog den största livsglädjen man kan få!!!

Tack för att du kikade en!!

Ser att bilderna inte går att klick på och förstora. Men jag hinner inte fixa det nu, ska gå och se på Idol nu. Såg också att jag iaf. lyckats få ett inlägg/månad sedan juni ;o) så det kan ju bara bli bättre, hoppas jag!!!