söndag 27 mars 2011

2 nya LO´s

Så var det äntligen dax för uppdatering. Det går lite i vågor mitt scrappande...För nån helg sedan satte jag mej ner för att scrappa, men det blev inte riktigt som jag ville. Så de lämnade på hälft och nu idag har jag fixat dem klara. Så här kommer resultatet.


Den första är om Alex dop och den blev jag ganska nöjd med. Jag har äntligen lyckats printa ut text på remsor/journaling och det var ju inte så svårt som jag trott ;o) Bra att kunna då man inte har så snygg handstil och alfabeten börjar var på slutrakan. Jag hittade härliga chipboard blommor på Prisma senast jag var till Vasa, roligt att kunna köpa i vanliga affärer och inte bara på nätet. Kan ännu hända att jag lägger till ett band i samma färg som journalingrutan samt med vita prickar på, i form av en rosett...nån stanns....men jag har inte klurat ut det ännu.



Den andra LO´n handlar om Alex tänder. Han har länge haft bara 2 st. tänder där nere. Men nu har han istället 4st. på gång samtidigt där uppe. Har inte hunnit skriva nåt på journalingrutan ännu. Blev inte riktigt lika nöjd med denna. Alltid svårt med "färdiga" papper, fast man tror att de ska vara enklare att scrappa.



Roligt att du kikade in och kommentera gärna!! :o)