onsdag 28 april 2010

Nellie 4 år

Vi har en del kalas på kommande, så jag har passat på att göra kort. I måndags var jag också till Vasa och hadlade alla presenter, morsdagspresenter osv. Kände mej riktigt nöjd. Tyckte det var bäst att få det undan så länge jag orkar gå på stan i butiker. Sedan när babyn kommer, så är det inte heller så enkelt att sätta sej i bilen och åka iväg på shopping.

Nåja, detta är ett kort åt en tjej som vi är familjebekanta med. Försökte mitt bästa att få kortet att gå i rosa, en färg som inte det finns så mycket av i mitt förråd. Men jag fick lite grejer i bloggcandy + att jag köpt lite på loppis. Bokstäverna var vita och jag lade rosa chalk på. På baksidan finns ännu en liten journalingruta där jag gratulerat från oss alla. Blev faktiskt ganska nöjd med kortet och färgerna.

Idag är det så fint väder, så vi ska nog gå ut nu. Men igår passade det fint att sitta och pyssla då det regnade å snöade om vartannat. Har ännu 2st. kort jag borde få gjort, men det är inte så bråttom med dem ännu.

Ha det bra allesammans och roligt att du kikade in hos mej!


söndag 18 april 2010

Grattis-kort


Systers sambo har fyllt år i veckan och jag har gjort ett kort åt honom. Blev ett ganska enkelt kort som fick gå i svart och turkos. Idag ska vi dit på kalas :o)

Ser ut som den ökända takatalvi slagit till inatt/idag....att det verkligen orkar snöa ännu och det är snart 1:a maj!!!! Jag som har sommardäck på bilen och ska vara på jobbet kl.6 denna vecka!!! :-O Får verkligen laga mej ut i tid då. Nåja, det är sista veckan jag jobbar...fredag 23 april börjar min mammaledighet!!! :o) Ska bli så skönt!!

Roligt att du kikade in. Ha det så bra!

fredag 9 april 2010

Morsdagskort x2


När vi var lediga över påsken passade jag på att scrappa lite. Borde beställa mera foton, för jag hittade inga jag ville scrappa....så istället blev det 2 morsdagskort. Tänkte ge ett till min mamma och ett åt svärmor. :o)
Det blommiga pappret, som inte riktigt är i min smak, fick jag när jag vann bloggcandy. Vet inte om jag skulle kunna använda det på en LO, men här på korten tyckte jag det passade bra till två medelålders kvinnor!! ;o)

De blev ganska lika varandra. Bara bakgrundspappret och bokstäverna som skiljer dem åt.

Känns verkligen som jag är ute i god tid med korten. ;o) Gäller bara att hitta nån fin present till dem båda nu då.

Roligt att du kokade in hos mej! Ha det bra!

lördag 3 april 2010

Thoughtful


Här njuter vi av påskledigt, så jag har passat på att scrappa lite. Jag fick ju lite nytt material när jag vann bloggcandy, så det kändes inspirerande att scrappa igen. Men jag skulle behöva beställa nya foton, så det blev att rota bland de gamla.

Hittade iaf. ett svart-vitt foto av Anton där han ser lite fundersam ut, så det fick bli temat för LO´n. Annars ganska enkel LO. Ville försöka hålla den stilren.

Hoppas jag hinner scrappa lite mera under de dagar vi är hemma nu.


Passar samtidigt på att önska er alla GLAD PÅSK!!!