söndag 29 mars 2009

"Dambi" & Vänner för alltid



Här kommer dagens 2 LO´s. Känner att jag haft mycket inspiration för scrapping denna helg och det har varit riktigt roligt. =)

Har många kort som handlar om saker jag vill dokumentera nu och även dessa två handlar om sånt´. Den första handlar om när vi går ut på promenad för att kolla "dambi" (avgasrör) på alla bilar vid Norrvalla. Detta är ett STORT intresse och varje bil han ser ska han kolla om den har "na damb". Med på promenaden ska även gräsklipparen vara. Den älskar han att gå med oavsett årstid. Ibland har vi nog fått roliga blickar och kommentarer när vi varit på vinterpromenad med gräsklipparen i högsta hugg. =) Jag blev nöjd med resultatet och den fick en vintrig och lekfull touch.
Den andra LO´n handlar om hans kusin Simon och deras härliga vänskap. Simon är knappa 1år yngre än Anton och de blev genast goda vänner. Idag när de är snart 2&3år gamla och båda pratar ganska bra, så har de jätte roligt tillsammans med massor med liv & skratt. Fotona är tagna vid deras mommo & moffa när de var i WC och lekte frissa. =) Här är journalingen dold.

Kommentera gärna om du kikat in! Ha en fortsatt skön söndag! Vi ska avsluta helgen med sim & lek ikväll!

7 kommentarer:

ZozzosLiv sa...

Ojj Karina vad du är kreativ o duktig!!Jag blev totalt kär i vänner för alltid!!WOW!!Den övre dambi var häftig!!Roligt att läda dina journalings;-) De är så häftiga dessa små krabatr!!Kraam

Anonym sa...

Alltid skoj att titta in hos andra och se vad kom gjort. . . Själv tycks jag ha fastnat i skissträsket. . . . Har förtillfället ingen egen fantasi att förlita mig på, tydligen!!

Ankicharlottas bloggochscrap sa...

Superfina LO´s, älskar verkligen Vänner för alltid, gillar då det är många foton!!

Sandra sa...

Du har många nya fina grejor i din blogg! Fotot i "läsa" är så sött. Fina färgval också.

Clarissa sa...

Dambi: en fin LO och en rolig berättelse:D
Läsa saga: en av dina bästa LOs!

Karina sa...

Tack för era fina kommentarer! Det är alltid lika roligt!

Anonym sa...

Har man en snäll bebis och ser dom äldre barnen bara varannan helg, och om man glömmer bort det där med städande och diskande så hinner man pyssla mycket!!