söndag 24 maj 2009

Födelsedagskort

Känns som det mest blir kort för min del nu just. Men inget fel i det heller, man får ju sitta och pyssla en stund iaf. =) Detta kort är till min systers kille som fyllde 2år 21.5. Kalaset har blivit framflyttat lite eftersom vi i omvarv drabbats av allt från magsjuka, RS-virus och förkylningar. Kan inte förstå att det är 2 år sedan han kom till världen!!! Vilket i sin tur betyder att vår kille blir 3år om 1mån., dvs. 21.6. :-o

Det var allt för denna gång!! Väntar fortfarande på mina paket från Norge & Sverige!! *roligt*

Ha det bra!!

söndag 17 maj 2009

Byggare Bob godis

Här kommer en 10 minuters godis-LO!!! =) Jag gjorde den igår kväll när jag hade en stund för mej själv. Ville dokumentera Antons favorit godis. Som sagt tog den inte länge att göra och dekorationerna är tom. tre godisar!! ;-)

Svårt att hitta nån tid att scrappa nu. Helgen har bjudit på otroligt härligt väder och vi har varit ute hela dagarna. Jag har iaf. gjort två beställningar på material från Norge & Sverige. Vi har flera kalas & ett bröllop i sommar, så då tänkte jag iaf. scrappa kort.

Ha det bra!!!

fredag 15 maj 2009

Utmanad!! =)

Jag blev utmanad av MissGoldie att fylla i denna lista. Här kommer mina svar:

Tre saker som alltid finns i min/mitt......

Kylskåp: Mjölk, yoghurt & frukt
Frys: Frysta grönsaker, överblivna matrester, bulla (för ingen äter av oss, men bra att ha om nån kommer på besök)
Skafferi: Kex, mjöl & socker
Handväska: Plånbok, mobilen & bilnycklarna
Sminkväska: Läppomada, mascara & täckstift
Badrumshylla: Handkräm, kroppslotion & pincett
Förråd: Beror på vilket...kläder, skor & prydnader
Hjärna: Beror på vilken dag det är i veckan...planering av jobb, vad som ska hända efter jobbet/på helgen...tja, ibland inget alls!!! ;-)
Jackficka: Snytpapper, nån peng (efter butiksbesök) eller kvitto/handelslapp.
Kryddskåp: Salt, peppar & örter
Barskåp: Vin, cognace & likör
Köksbänk: Papper, pennor & brösmulor

Den som läser detta gärna kopsa och svara i sin blogg!!! =)

torsdag 7 maj 2009

Kort x3

Här kommer två morsdagskort och ett födelsedagskort som jag gjort för en tide sedan, men bara glömt att fotografera. Morsdagskorten ska Antons mommo å fammo få. Vi ska alla samlas hos mina föräldrar på söndag och fira alla mammor/mommo/fammo! =) Jag gjorde dem nästan exakt lika, bara lite spegelvänt och olika färger. Såg att de svarta bokstäverna inte hade så bra lim, så jag måste sätta mera lim under dem...så därför ser de kanske lite sneda ut.

Födelsedagskortet ska Antons kompis få som har kalas på lördag. Tyvärr kan jag inte åka, eftersom vi ordnar bussresa till Ikea från jobbet på lördag. Men Timo & Anton ska fara och vi var och handlade en present idag. =)

Det var allt för denna gång. Jag märker att jag inte har samma lust att sitta och scrappa nu när det blivit så härligt där ute och det finns massor att göra där. Men alltid kommer det nå regniga dagar då man kan sätta sej ner en stund. Borde göra en material beställning igen...vi har många kalas på sommaren och så ska vi på bröllop. Så då får jag iaf. scrappa kort! =)

Ha det bra!!