tisdag 15 november 2011

Anton 4år

Denna LO skvallrar om hur långt efter jag är med min scrapping. För Anton fyllde ju inte 4 år i somras, utan 5. Men jag måste ta lite i taget. Jag tänkte varva med lite gamla och nya bilder när jag scrappar, så hoppas jag att jag snart är i kapp igen!!

Försökte vara ute och fota LO´n nu när solen ännu är framme, men det börjar bli den här tiden nu när det är svårt att få bra bilder. Men helheten syns ju iaf.


Annars inget speciellt med denna heller. Ville få med så många foton som möjligt och har en dold journaling under stjärnpappret.

Roligt att du kikade in!

måndag 14 november 2011

Min tutt & snutt

Denna LO gjorde jag för nån dag sedan, men jag har bara inte hunnit fota och lägga in den. Den handlar om Alex två favoriter, tutten och snutten (=gulletrasan).
Jag försökte följa en mall, men det blev nog en helt egen tolkning. Som jag tidigare konstaterat, redan då jag började scrappaför flera år sen, så har jag väldigt svårt att följa nån färdig mall. Varför vet jag inte, för det skulle ju vara så enkelt.
Jag valde att ha journaligen dold här och den finns under det stjärniga pappret där ett band hänger ner. Den ljusblåa cardstocken med vågiga kanter, tyckte jag var så fin. Köpte den i flera olika färger. Lite variation mot de raka kanterna. Det finns alltså inget papper under det, som det kanske ser ut på fotot. Det är ett bord ;o)



Som sagt, väldigt roligt att vara på G igen. Jag borde kanske passa på att scrappa lite sommarbilder nu snart innan snön kommer ;o)

Tack för att du kikade in!


Jag är inte så teknisk när det gäller min blogg.Så istället för att lägga som "sidebar" så gör jag ett inlägg. Min blogg uppdateras ändå inte så ofta, så det hålls relativt högt uppe på sidan ändå ;-)

Jag vill alltså gärna vara med och tävla om lite blogg candy och det kan man göra i denna trevliga blogg: http://www.bloglovin.com/m/2731041/329036251/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRnNhcmFzcHlzc2VsYmxvZ2cuYmxvZ3Nwb3QuY29tJTJGMjAxMSUyRjExJTJGYmxvZy1jYW5keS5odG1s

Snart ska jag passa på att uppdatera med en ny LO också.

Ha det bra!

onsdag 9 november 2011

Gluggen!

Denna LO handlar om Antons första tand som han tappade i februari. Jag hade tänkt ha journaligen dold här, men i all hast så glömde jag det när det var för sent. Men det blev bra så här iaf. Bokstäverna tänkte krångla till det lite också, så det första "g" är egentligen ett "q". Men det gäller att komma på lite kreativa lösningar när det kniper ;o) Annars var det en mycket enkel LO som inte tog så länge att göra.

Jag har hittat min gyllene tid nu när Anton är på klubben och Alex vilar middag. Då har jag 1½-2h på mej och då gäller det att vara laddad!! Har just suttit och scrappat en ny LO, som jag ska lägga in imorgon då jag fått fotad.

Tack för att du kikade in och kommentera gärna!!!



fredag 4 november 2011

Alex 1år

Äntligen känns det som jag är på G igen. Det brukar bli så till hösten, då mörkret kommer. Då finns det inte så mycket annat att göra och det känns roligt att scrappa igen. Jag har också handlat lite material och varit på ett jätte intressant Ung-Martha möte, där vi hade scrapbooking som tema. Jag fickäven tips via en blogg om en härlig tidning, inzpira magazine, som jag köpt och även önskat mej en prenumeration på av tomten ;o) Så nu hoppas jag att kunna ta igen mycket av det som lämnat under min "svacka".



Denna Lo handlar om Alex 1års dag. Jag valde att inte dokumentera nåt här, eftersom jag skrivit så mycket i hans "första bok". Det var knepigt att välja ut foton, jag skulle ha velat ha med så många och funderade ett tag på att göra en dubbel. Men nu blev det så här och jag är riktigt nöjd. Insåg att blått och brunt går att blanda också. Jag har "fastnat" lite i den blåa pojkfärgen och skulle gärna scrappa i lite andra färger också.

Tack för att du kikade in!