tisdag 30 december 2008

*Snow*


Jag tycker det har varit så härligt vinter väder de senaste dagarna, så jag satte mej ner och gjorde en vinter-LO. Jag har delvis utgått från en skiss som jag hittade i en bok jag har. Jag har inte använt mullberry papper tidigare när jag scrappat, bara när jag pysslat med barnen på dagis. ;-) Det är ett roligt papper att jobba med och är så naturligt på nåt vis. Punchinella och Pearl Maker har också blivit mina favoriter. =) Det är roligt att testa olika tekniker, stilar och material.

Jag har 2 LO´s till på gång, som jag hoppas få klara idag. Här har Anton fortfarande lite feber, en besvärlig hosta och snuva, så jag har bra med tid att scrappa när vi bara måste sitta hemma.

lördag 27 december 2008

Du är en stjärna


Denna LO har jag gjort efter en skiss. Första gången jag gjort det och även första gången jag skickat in ett tävlingsbidrag. Det stod inget om att man inte fick visa den före tävlingen, så jag laddar upp den här.

Jag blev riktigt nöjd med den!! =)

Bygga högt!


I denna LO ville jag dokumentara Antons stora intresse för att bygga klossar. Jag lade lite pappersremsor som symboliserar klossar han bygger på varandra. I journalingen ville jag få med ganska mycket, så jag använde en sorts OH-journaling ruta. Från ett annat foto klippte jag ut ett torn han bygt och lade 3D-kuddar under.
Hoppas på att hinna scrappa lite till idag. Men jag tror jag ska ta en promenad i det härliga vädret först.

Kommentera gärna om du kikar in! =)

torsdag 25 december 2008

Gott & blandat!! =)

Den första är det ganska länge sedan jag gjorde. Jag ville experimentera lite, så jag har sytt lite i kanten och bokstäverna är gjorda av band.
Här var pappret ganska färdigt i sej, vilket ibland är lätt och ibland svårt. Jag gjorde rubriken som en glad mun, eftersom han är så glad på fotot. Jag använde punchinella för första gången och det var verkligen roligt att pigga upp en LO med.
Även detta var ett papper som var ganska färdigt i sej. Jag lade bara till "en remsa" i matchande blå. Fotot tyckte jag blev lyckat och knepigt. Det är taget där ute när Anton kikar geon terasstaketet. Rubriken blev lite svår...jag ville få in is/snö och att han biter, så det blev "isbit". =) Här lade jag lite punchinella runt rubriken för att lyfta fram den. Jag har även använt Pearl Maker för första gången (på kanterna av den blåa pappersremsan) och jag bara älskar dem!!

I den här LO´n ville jag dokumentera Antons brinnande intresse för fordon. Han bara älskar att köra småbilar, traktorer och lastbilar...ja, allt som har hjul och rullar. Jag försökte rama in traktorn han kör med pärlor i en cirkel, men det syns kanske inte så bra. Pilligt arbete var det iaf. =)

Kommentera gärna om du kikar in. Det är alltid roligt att höra vad ni tycker!! Ha en fortsatt skön julhelg!!



tisdag 23 december 2008

Jag vill önska er alla som följer med min blogg....
EN RIKTIGT GOD JUL!!!!

söndag 7 december 2008

rädd?


Denna LO gjorde jag igår. Men det är som sagt svårt att hinna fotografera dem. Den blev inte så lyckad på foto, men jag orkar inte vänta på nåt bättre tillfälle.

Jag ville dokumentera Anton och hans funderingar kring att vara rädd. För det är väldigt aktuellt här nu just. Detta foto tog jag för en tid sedan då jag mixtrade med olika inställningar på kameran. Han ser ju verkligen rädd ut och det passade ju perfekt för temat på LO´n.

Men suck vad jag börjar bli trött på dessa alfabet!! På denna LO har jag ritat runt konturerna på alfabet som jag använt...alltså det som lämnar kvar när man tagit bort en bokstav. =) Jag tror nog att jag kommer att börja spara pengar till en silhouette eller nåt snart, för det är verkligen slöseri med pengar att köpa massa alfabet och så lämnar det över halva som inte blir använt!!

Nu ska vi gå ut och leka i snön! Ha en bra dag och kommentera gärna. Det är så roligt att höra vad ni tycker!

lördag 6 december 2008

Hej hej!


Denna LO gjorde jag redan förra helgen. Men i detta mörka land är det inte lätt att hinna fotografera under den korta ljusa tid som råder.

Även detta papper var ganska "färdigt" i sej, så det behövdes inte så mycket. Tyckte pappret matchade fotot bra och jag ville få dokumenterat Antons telefonpratande. Under fotot har jag gömt ett ganska stort journaling papper.
Kommentera gärna!