söndag 25 januari 2009

Sommar gossar!


Här kommer en sommar LO mitt i vintern! ;-) Fick mitt i allt inspiration att göra nåt av detta papper och här kommer resultatet. Har konstaterat att såna där "färdiga papper" är ganska bra när man vill göra en snabb LO. Det behövs liksom inte så mycket mer på den. Fast ibland kan de vara svåra att göra också...knepigt! :-D

På fotot är min systers kille & Anton. De står och betraktar och luktar på mommos fina blommor. =)

söndag 18 januari 2009

Du är en filur

Här kommer dagens LO. Jag kom mej så sent igång, så innan jag var klar var dagsljuset bortblåst. Så jag fotade den på mitt scrapbord i lampljuset...så den blev inte så bra i färgerna.
Jag börjar ha använt de bästa foton och papper jag har nu, så det är svårt att få ihop nåt man blir riktigt nöjd med. Men jag brukar ju försöka få använt upp större delen av mitt lager innan jag fyller på, för annars lämnar det bara att ligga på hög.

Denna LO handlar om vår lilla filur som blir allt knepigare ju äldre han blir! =)

lördag 17 januari 2009

Rolig min

Här kommer en LO som jag gjorde redan förra söndagen, men som jag inte hunnit fotografera då det blir så fort mörkt om dagarna. Jag har av nån anledning samlat på mej röda/vinröda papper som jag inte riktigt fått nån användning för. Men här sitter Anton på en datastol som är vinröd och då passade jag på att matcha det med pappret. =) Den var lite svår att fotografera, eftersom jag använt bara tjocka papper och den böjde ihop sej. Anton råkade vara och peta på Pearl maker pärlorna innan de stelnat, så nån är lite tillplattad! ;-) Tror snart att han får börja sitta med mej och pyssla. Han har blivit jätte duktig att klippa med saxen och visar alltid intresse för att se vad jag gör när jag scrappar.
Idag hade jag tänkt scrappa, men jag hade inte alls nån inspiration. Jag får liksom inte mina papper att passa de foton jag har nu just...hm...krävs lite funderingar...Men det kan vara roliga utmaningar ibland. =)

Ha det bra!

söndag 11 januari 2009

Kusiner & fammo


Här kommer en ROSA LO!!! ;-) Inte så ofta som jag använder den färgen. Fotot är taget när vi är på Timos systers kalas i somras. Anton sitter tillsammans med sina kusiner och fammo. Anton har alltid tyckt om kusin Tim som är 8år. Han är en lugn och snäll kille som tilltalar Anton. De kan leka hur länge som helst och ingen av dem tycker om att behöva skiljas åt. Fammo tycker Anton också om. Vi hälsar på varandra nästan varje vecka och han vet att hon alltid bjuder på nåt´gott. =)

Jag har tyvärr blivit helt frälst i Pearl Maker & filtband...det finns nästan på varje LO jag gör nu! Kom just på att jag har lite rosa punchinella också, som jag ännu ska piffa upp den med. Men jag hann fotografera före, så det kom tyvärr inte med på bild.

Kommentera gärna om du kikat in!!

torsdag 8 januari 2009

Slut-spurten!! =)

Idag njuter jag av min sista lediga dag innan jobbet och verkligheten kallar igen. Vilket bättre sätt att njuta och koppla av finns det, om inte att scrappa!? =) Så här kommer 3st. rykande färska LO´s. Det är inte världens bästa fotograferings väder idag, så det får ni ha överseénde med. ;-)

Den här LO´n är jag kanske inte riktigt nöjd med. Jag ville pröva nåt´ lite vågat och annorlunda och resultatet blev så här. Jag ville lyfta fram motivet i grundpappret med Pearl Maker, men de där "dropparna" var för svåra att göra...men det var för sent att ändra när jag börjat på! ;-)

I denna LO ville jag lyfta fram Antons och moffas speciella relation. Jag ville skriva ganska mycket, så jag använde en större OH-journaling ruta. Jag tycker filtband ger ett mjukt och behaglig intryck, vilket jag ville få fram i denna LO. Därför använde jag kanska mycket av det.

Det här pappret gillade jag verkligen. Jag ville behålla det som det var och lade bara till lite mönstrat papper, journaling och lite dekorationer. Han ser så allvarlig ut på fotot. Han hade just vaknat och fått sin katt och satt i säckstolen och kollade TV. Jag gillar de här alfabetet som jag använt på denna LO. Men jag vet inte om jag fått nåt´måndagsexemplar eller vad det är, för vissa bokstäver är jätte svåra att få loss ur arket.

lördag 3 januari 2009

Free Personal signatures - cool!



Tack MissGoldie för ditt tips om signaturen. Det var roligt att fixa en sån. =)

fredag 2 januari 2009

Fundersam


Här kommer 2009 års första LO!! :-) Jag ville göra en sån där LO med många dekorationer och det blev en hel del! =) Där finns pärlband, filtband, Pearl Maker, punchinella & blommor. Fast jag tyckte ändå inte att det blev för mycket.

Kommentera gärna om du kikar in!