torsdag 31 december 2009

1:a snön -09


Här kommer en LO jag gjorde igår. Svårt att hinna fota dem samma dag och idag somnade jag bredvid Anton då han skulle vila middag. När vi vaknade hade ju det bästa ljuset där ute redan varit. Så dagens foto av LO´n blev inte så bra...blev frusen i händerna och blixten slapp lite för mycket åt ena sidan...men den syns ju iaf. ;o)

Denna handlar alltså om 1:a snön som kom i november. Alltid lika kul!! Runt fotona har jag duttat en pearlmaker som jag sällan tycker jag får att passa in. Den blir lite genomskinlig och glittrig. Men här passade den ju bra. Snögubben har jag klippt ut från ett foto och satt fast med 3D kuddar.

Roligt att jobba med lite "färdiga papper" nu när jag känner mej lite ringrostig. Men snart ska jag nog ta mej an lite andra papper också!

Jag vill också passa på att säga:


GOTT NYTT ÅR TILL ALLA!!!!


onsdag 30 december 2009

Julen 2009


Äntligen en ny LO i min blogg. Jag har uppdaterat mitt scrapping material och beställt foton, så nu ska jag passa på att scrappa då jag har julledigt. Jag hoppade över nån månad och var ivrig att scrappa julfotona till att börja med.

När jag beställde material från en butik nyligen, så missförstod jag deras postsystem och de hade klippt sönder mina papper mitt i tu. Jag hade som tur var inte köpt så många papper därifrån och det var bara ett papper som jag var riktigt lessen över att de klippt och det är just detta papper. Så jag fick idén att först tejpa ihop på baksidan och sedan med hjälp av röda band få det att se ut som ett paket. Jag blev ganska nöjd. Jag tyckte det var så fint papper och jag ville ha det helt och dikten uppe i vänstra hörnet (Midvinternattens köld är hård...) passar ju så fint till. Fotot där han kramar tomten och öppnar paketet med skördetröskan i (vilket stod högst på önskelistan!!!) är inte av bästa kvalitet, eftersom det gällde att vara snabb med kameran och fånga ögonblicket. Men minnesvärda kort är det!! Det 3:e kortet sitter han och väntar på mera paket. =)
Det har varit en rolig och lugn jul. Ifjol var ju Anton livrädd tomten och grät och skakade och ville åka hem (vi firade hos mina föräldrar). Men i år var det helt annorlunda. Han var glad och gick och tog tomten i hand då han kom in och meddelade att han önskat sej en tröska.

Roligt att du kikade in och lämna gärna en kommentar!!

Ps. Tack Pyzzlan för tipset om att fotografera med en näsduk över blixten!!

torsdag 17 december 2009

Julkort x4


Det var så roligt att göra julkort, så jag passade på att göra åt mina arbetskollegor på min avdelning också. Vi brukar varje år komma ihåg varandra med en liten julklapp också. Jag hade beställt ett papper där det var fyra rutor, två vinröda med motiv och två grönrutiga. Så de vinröda var ganska enkla att göra, jag limmade bara upp dem på ett styvare vitt papper som blev ram runt och piggade upp lite. Samt lite annat pynt.

De grönrutiga lade jag en grön bakgrund på och en röd remsa över. Satt länge och funderade att de var lite väl stilrena och tomma, så jag fyllde på med lite hjärtan i filt.


Hoppas kollegorna kommer att gilla dem. :o)

Roligt att du kikade in. Kommentera gärna!

onsdag 16 december 2009

Julkort


Här kommer ett julkort som jag gjort åt Antons dagmamma. Vi har tillsammans köpt en stor blomkorg också och jag lovade fixa kortet. Det var riktigt roligt att pyssla igen, eftersom det blivit ganska sällan en längre tid och mest kort.

Men nu har jag äntligen fått köpt mera scrapalbum, vanliga album och scrappingmaterial är beställt. Jag har 2,5 vecka jullov, så då ska jag satsa på att scrappa. Ligger ganska långt efter...Hoppas bara Ifolor har blligt snart, så jag får beställt mera foton också!

Roligt att du kikade in!!