tisdag 23 mars 2010

Tack-kort & bloggcandy

Jag är känd för att vara ute i god tid med det mesta. Så jag har redan scrappat ett tack-kort åt Antons dagmamma, tills han kommer att vara sista dagen där. Ska hitta på nån fin present också, men den har jag inte fixat ännu ;o)

Kortet blev ganska enkelt, men våraktigt och i pigga färger. Vi har verkligen tyckt om Antons dagmamma och han har haft det så bra där, så det kommer att bli sorgligt att sluta för oss alla!!!

Idag fick jag ett trevligt paket i postlådan. För en tid sedan var jag med i en utlottning av bloggcandy hos en nystartad scrappingbutik Kreatina. Jag blev SÅ glad då jag fick höra att jag vunnit. Jag som verkligen behöver nåt nytt!!! Det var många fina dekorationer och en del papper. Dekorationerna tyckte jag jätte mycket om. Pappren är kanske inte såna papper jag skulle välja, alla var nästan från graphic 45, men jag kommer säkert att få användning för dem. Roligt med nya utmaningar!!

Här kommer lite bilder av det jag fick:


Ha det så bra i det härliga vårvädret vi får njuta av!!! :o)

Ps. Har tyvärr problem att få öppnat bilderna när man klickar på dem. Hinner inte fixa det just nu. Ni måste förstora själva netsidan om ni vill ta en närmare titt. Hinner fixa det senare ikväll.

tisdag 16 mars 2010

Bästa kusiner


Jag har varit hemma med Anton i 2 dagar nu när han är sjuk. Vanligtvis brukar pappa i huset vara hemma då, för det är så svårt att få vikarie på mitt jobb. Men denna gång prickade vi såklart in det då han är på montering i södra Finland hela veckan. Som tur är blev han inte så sjuk och har varit feberfri idag, bara hosta och snuva kvar. Men vi har hållit oss inomhus för säkerhets skull, så då har jag passat på att scrappa lite. Imorgon blir det jobbet igen, men Anton får åka och vila upp sej ännu 2 dagar hos mommo & moffa, sedan är vi ju lediga på fredag som vanligt.

Jag har verkligen brist på både material och foton nu. Men jag hittade ett gulligt foto av Anton och hans kusin och bestämde mej för att dokumentera deras härliga relation. Limmade upp ett hjärta på det stjärniga pappret och klippte ut robot-pappret och lade över. Piffade upp med lite pärlor och blommor och så klart lite journaling.

Är så sjuk på att beställa mera material nu, så det finns tills jag ska börja vara hemma på mammaledigt och har tid att scrappa. Men vi har haft otur med en massa räkningar här i början av året och jag har ju mindre lön nu när jag är ledig en dag i veckan...så det går liksom jämnt ut. Men vetja jag måste hitta mej nån extra slant och köpa lite nytt ;o)

Roligt att du kikade in och ännu roligare om du lämnar en kommentar!!


söndag 14 mars 2010

Grattis en kille


Här kommer ett kort jag knåpat ihop i helgen. Våra familjebekanta har fått en kille i fredags. Blev ett ganska enkelt kort. Men det var lite lättare att göra än flickkortet ;o) Hittade några papper som jag inte fått nån använing för som jag tyckte passade bra till detta kort.

Anton tjatade hela långa dagen om vi skulle fara och hälsa på dem. :o) Svårt för honom att förstå att man inte kan åka genast! Vi ska hoppas att vi hålls friska, så kanske vi kan åka hem och hälsa på dem nästa helg.

Det har varit otroligt vackert väder denna helg. Vi har varit ute stor del av dagarna och njutit av den vackara solen. Hoppas det fortsätter så här!!

Kommentera gärna om du kikat in!!



söndag 7 mars 2010

Vinter kille -10


Jag har verkligen haft en scrapping-svacka nu i över 1mån. Jag har egentligen inte haft så mycke foton att scrappa heller, eftersom jag scrappade ganska mycket under jullovet. Nu har vi haft sportlov och jag tyckte att jag iaf. kunde göra 1 LO!!!

Jag printade ut ett vinter foto av Anton och beslöt att dokumentera den underbara vinter vi haft i år. Hans halare går i vit & svart med lite grönt (mintgrönt) i, så jag beslöt att låta hela LO´n gå i dessa färger. Jag började med den igår och just när jag gjort alla pearl maker pärlor runt fotot (det sista jag hade kvar), slänger Anton som sitter bredvid mej och ritar, ett papper över hela LO´n och allt smetas ut!!!! Jag visste ju att det gick i misstag....men jag blev både arg och lessen...och med alla dessa hormoner i kroppen, började jag gråta!!! Stackaren förstod ju inget och blev lessen han också, men vi redde upp det sedan och nu på förmiddagen har jag gjort om fotomattan + fotot som blev totalt förstört. Han ville nog komma och sitta med mej idag också, men idag var han väldigt noga med att inte störa mej!! :o)


Skulle behöva uppdatera mitt material förråd nu också samt lite foton. Hoppeligen har jag mycket tid för scrapping sedan då jag blir mammaledig, förutsatt att jag får må bra.


Roligt att du kikade in i min blogg och lämna gärna en kommentar!!