onsdag 29 juli 2009

Ett kort


Idag fyller min pappa år och vi har varit där och kalasat hela dagen. Igår kväll skulle jag göra ett kort och jag ville göra en annan modell än de andra jag gjort tidigare. Roligt med lite variation. Jag blev riktigt nöjd med resultatet, även om själva kortet var enkelt. Jag fick äntligen användning för de gråa bokstäverna som jag tyckt varit fula....men här passade de riktigt bra och gav en manligare touch på kortet. Tom. min pappa tittade flera gånger på kortet och tyckte det var fint!! =)

Ja-a, imorgon njuter jag av min sista semesterdag. Timo har redan börjat jobba i måndags. Men vi har haft en skön semester och jag har verkligen njutit av varje dag och känner mej utvilad.

Roligt att du kikade in!!!

söndag 26 juli 2009

busfrö

Här kommer en LO som jag ville tänja på gränserna lite med. Jag ville få in skarpa kontraster mellan färgerna och även lite "flickiga-färger". Men jag vet inte vad jag ska tycka och säga...inte passar det riktigt med dessa färger till en "kill-LO"!? Eller så är jag bara ovan...tänk så konstigt det är med pojk-/flickgrejer. Nåja, jag fick ju testa iaf. om det blir nån fler gång får vi allt se. ;-)

Har äntligen fått köpt mej en multi-printer nu också som jag ska försöka lära mej finesserna på. Hoppas att jag kommer att ha nytta av den i mitt scrappande.

Igår var vi på ett helt ljuvligt och underbart bröllop. Kärleken lyste i ögonen på brudparet och de var så vackra och fina tillsammans. Jag kommer länge att minnas den stämingen och känslorna som fanns i luften. Tänk så underbar kärleken kan vara och hur fint det är att dela det tillsammans med någon man verkligen älskar. Så ta hand om er och er käresta, det finns inget vackrare än kärlek till en annan människa!!!

Det var allt för mej för denna gång.


tisdag 21 juli 2009

jag & min traktor


Här kommer en "snabbis-LO" ;-) Jag sprang över en skiss och bestämde mej att göra en tolkning av den, rakt av. Istället för blomrankan runt kortet som fanns på skissen, gjorde jag en med knappar. Ville ha en lite tuffare stil på LO´n.

Som bekant så älskar Anton traktorer!!! =)


Tack för mej!!

Bröllopskort





Jag brukar inte lägga ner så mycket tid och energi på ett kort. Men denna gång kändes det annorlunda då det var till ett bröllop. Jag ville få det stämningsfullt och romantiskt...och så här blev resultatet. Jag blev ganska nöjd...framsidan känns ännu lite tom, så kom gärna med förslag om nån dekoration.

Inbjudan gick i vinrött o. vitt och det går som ett tema genom hela bröllopet. Därför ville jag även göra kortet i de färgerna. Hoppas det blir bättre väder till lördagen och att de kommer att få ett vackert bröllop.

Jag ligger verkligen efter med min scrapping nu. Jag har en hel hög med foton på scrappingbordet och en hög med foton att framkalla. Vi var ju på en semester-tripp till Saarijärvi tors-sön och då hade jag fotat 450 bilder!!!! :-O Nåja, jag har ännu nästan 2v. semester kvar och jag hoppas hinna scrappa lite mera då.


Roligt att du kikade in hos mej och kommentera gärna!!

tisdag 14 juli 2009

Molly & ett kort....


Semester vädret vill tydligen inte bli bättre än så här, så då blir det äntligen scrappat lite mera. LO´n blev jag inte riktigt nöjd med. Pappret tyckte jag passade med färgerna på katten. Men det var svårt att få in så många foton på ett mönstrat papper. Det är konstigt, ibland har jag tyckt att de "halv färdiga" pappren är lätta att scrappaoch ibland inte...undrar vad det beror på!!?? Jag ville i alla fall få med mycket text och alla foton, så detta blev resultatet. Denna katt är honom mycket kär och jag ville dokumentera detta så klart.


Kortet är till Antons kusin som fyller 11år. Vi ska dit på kalas på onsdagen.


Tack för att du kikat in hos mej!!


torsdag 9 juli 2009

lek & bus...


Perfekt väder för lite scrapping idag. I denna LO ville jag dokumentera våra promenader/cykelturer till Norrvalla. Vi går inte bara dit för att se på "dambi" på bilarna, som jag tidigare gjort en LO om, utan även för att rutscha, gunga, gå i minigolf banorna och kasta stenar i vattnet. =)

Jag har länge haft detta papper, men inte fått passat in det med nåt foto. Men här tyckte jag det passade in bra. Jag gjorde 2 fyrkanter av enfärgat papper som jag chalkade i kanterna och lade ovanpå varandra. Det fick bli som fotomatta. Under fotografierna finns en journaling. Lek & bus- bokstäverna har jag chalkat.

Nu har jag äntligen fått min nya kamera, som jag SÅ länge längtat efter. Det är helt otrolig och precis vad jag ville ha!!! Så har jag fotat mycket tidigare, så kan ni gissa hur mycket jag fotar nu!!! ;-)



Kommentera gärna om du kikar in!

söndag 5 juli 2009

Äntligen!!!!


Jippiii, idag har jag scrappat en ny LO. Passade på nu på förmiddagen då det är så dåligt väder. Det går inte att beskriva hur roligt det var att sätta sej ner och scrappa en LO igen!!! Inspirationen flödade och jag skulle kunna göra dem på löpande band nu. Ibland är det bra att ha en paus.

Lo´n handlar om då Anton började gå på pottan och vi tog bort blöjan. Det var straxt innan han fyllde 3år och han var så nöjd och glad själv. Färgerna på hans tröja matchade jag också i pappren på LO´n. Turkos och brunt tycker jag är vackert tillsammans. Jag hittade också ett band som passade in som jag lade lite droppar på.

Jag har också gjort ett kort för nån dag sedan, som min mamma ska få då hon fyller år snart. Enkelt men somrigt! =)

Brrr....känns verkligen inte som sommar där ute idag. Nu när vi alla har semester och kan njuta. Idag ska vi fara på loppis här i kommunen och se om vi skulle hittat nåt skoj. Annars tar vi dagen som den kommer och njuter av att få vara tillsammans!!!

Kommentera gärna om du kikarin och ha en fortsatt skön sommar!!!
Ps. Tyvärr är fotona av LO´n & kortet inte så bra. Tog dem just i mulet väder. Men jag väntar en ny kamera på posten i början av veckan!!! =) Då hoppas jag mina foton blir lite bättre!!

onsdag 1 juli 2009

2 kort....i brist på annat!!!


Juni månad var verkligen en skral månad när det gäller scrapping. Ett blogginlägg lyckades jag med!!! :-o Jag har massor med foton att scrappa och även material att använda, men nu på sommaren finns det så mycket annat att göra. Kanske kommer det nån regnig dag ännu under semestern och då är det mysigt att sätta sej och scrappa.
Här kommer iaf. två kort. Anton fick ett på sin 3års dag och det andra är till Antons dagmamma. Båda är fotade i dåligt ljus...men det får duga!

Här njuter vi iaf. av semestern. Jag och Anton började nu på måndagen och Timo börjar nästa vecka. Det är så härligt att bara ta dagen som den kommer och njuta. Vi vill inte fylla semestern med en massa planer och "måsten" utan bara göra det som känns bäst för dagen!!! =)

Hoppas ni alla får en riktigt skön sommar!!!